Tuesday, July 27, 2010

HEEGELDATUD KAELAKEED JA LILLEMOTIIVIGA KÄEKEED

Tänase ilma kõige õigem tegevus, peale ujumise muidugi, on olnud vaikselt bikiinide väel toas istumine propelleri ees, ruloo päikese kaitseks alla tõmmatud, rahulikult nokitsedes ehete kallal. Lillemotiivi põimimine on momendil meelepärane tegevus, väike puhkus savist, kuigi savi valas paar uut ideed koguvad jõudu peas.

Säravpunaseid kuubikuid ja läbipaistvaid hõbedase sisuga seemnehelmeid on kasutatud selle komplekti juures.

lillemotiiviga käekee1

Selle käekee tegin kaherealisena, kasutatud on topaazi toonis kuubikuid ja valgeid tilgakujulisi seemnehelmeid. Lillemotiivide vahel lihvitud topaazi toonis 6 mm helmed.

lillemotiiviga käekee2

Kaks komplekti heegeldatud ehteid. Kasutatud 0,25 mm hõbetatud traati ja erinevaid klaashelmeid.

Sinine komplekt on lühemat sorti ja mahulisem, pikkus ca 47 cm ja lisaks pikendatav ketiga. Kasutatud on 4 erinevat helmesorti.crochet wire jewelry

Punane kee mõjub kaelas justkui tsa-tsa keena. Siin on kasutatud seemnehelmeid, lapikuid helmeid, lehekujulisi helmeid ja ümaraid helmeid.

crochet wire jewelry1

Saturday, July 24, 2010

TÜDRUKUTE ÕHUTLE EHTEID VALMISTAMA

Selline tore juhus, et mind on kutsutud kahele tüdrukute õhtule ehete valmistamist õpetama. Esimene neist oli ära ja preilid tegi pruudile mitme peale kokku pika kaelakee ja kõrvarõngad “Traaditööd algajatele” õpitoa teemat järgides. Kahjuks ei teinud selles ilusast keest, mille sai 4-kordselt ümber kaela panna, pilti.

Teine tüdrukute õhtu teema ootab ees, nemad valisid teemaks lillemotiiviga käekeede valmistamise, tegin erinevaid näidiseid, kuna avastasin, et see lilleline käekee , mis on teema näidiseks, on juba müüdud.

Esimene neist on tehtud erinevates sinakas-rohelistes toonides, sisuks erinevad helmed ja ümber põimitud 3-4 mm lihvitud ja ümaraid helmeid.

Teisel keel on sisuks mustad lihvitud erineva suurusega helmed, ümber valged matid seemnehelmed.

Kolmandal sisuks ühesuurused säbrulised ümarad helmed 8 mm ja ümarad lihvitud 3 mm veidi kirjud helmed.

wire flower bracelets

Thursday, July 22, 2010

VEEL MAASIKAID- TÄITSA PUNASEID VALMIS MAASIKAID!

Seekord siis efektsavist, veidi sätendavad , täitsa ühtlaselt punased maasikad.

strawberry fimo earrings

FIMO NÄIDISKEE

 

Nüüd saab Fimo savi osta  peale Helmehaldja  veebipoe ka Solarise Apollos ja Tartu Lõunakeskuse Apollos, tegin sinna ka näidiskeed. Solarise Apollos ripub see   kee juba üleval, sellepärast ei ole sellest ka pilti aga Tartusse läheb see kee siin. Visake pilk peale, kel veel ei ole aimu mida polümeersavist teha annab :)

karnaaks  apollos

Monday, July 19, 2010

RÕNGASKEE JA RÕNGASTEST KÕRVARÕNGAD

Helmehaldjast pärit plaatina värvi ühendusrõngastest valmisid toredad detailid, milles seadsin kokku käekee ja kõrvarõngad. Plaatina värv sobib väga toredasti sellist laadi kee tarvis.

chainmaille with fimo beads

Wednesday, July 14, 2010

ROHKELT MAASIKAID

Päris maasikate hooaeg hakkab läbi saama aga savimaasikate hooaeg just hakkas. Seda võiks järeldada eelmise postituse maasikate järgi, peale mida tuli hulk tellimusi maasika-kõrvarõngastele. siin nad on :)

fimo strawberry earrings1

fimo strawberry earrings2

Oma präänik soovis ju ka maasika kõrvarõngaid :)

elina maasikatega

Saturday, July 10, 2010

SUVISELT MAASIKATE JA APELSINIDEGA

Mitu toredat inimest on soovinud apelsinimustriliste helmestega kõrvarõngaid aga märksõnaks olid et apelsini viilud oleksid SUURED. Mõeldu-tehtud. Tulid üsna suured – läbimõõduga 2- 3cm.

esimesel pildil siis ühe savitamise algus ja lõpp.. küpsetatud helmed ja pakendatud kõrvarõngad.

fimo orange

ja siin valmis valik kõrvarõngaid, tegin kohe rohkem ja erinevaid, et tellijad saaksid valida.

orange fimo1

Viimasena ühed tellitud maasikad, tahtsin ju teha midagi erilist.. kes ei tahaks, kui on spetsiaaltellimus… Kuna viimasel ajal on mulle meeldinud helmeste puurimine, siis saigi tehtud need maasikad selliselt, et puurides tuleb välja alt kollane värv, (mis peaks sümboliseerima maasika seemned). Tulemus on huvitav.

fimo strawberry

Thursday, July 8, 2010

veel auguliseks puuritud helmestega ehteid.

like jeffrey1 like jeffrey 2

meritähe ripatsid

meritähed

Kingituseks Evelinle

evelin