Monday, February 8, 2010

EHETE NÄITUS KEHRA KULTUURIMAJAS 8-21 VEEBR. 2010

Käes on pidulik hetk, esimene, minu valmistatud ehete näitus Kehra Kultuurimajas (Kreutzwaldi tn.2). Mina võtsin eesmärgiks osaleda ainult nende ehetega milles olen kasutanud polümeersavi detaile. Näitusel osaleb peale minu veel ka Avalaid. Väga uhke tunne. Pidulikkust avamisel lisas juurde ka see, et Kultuurimaja poolt kingiti meile lilleõis ja võeti vastu kohvilauaga. Suured tänud näituse võimaldamise eest Kristiina Ojale ja Margit Aasmaale.

Karnaaks ja Avalaid – Näituse pidulikul avamisel. Ülemisel pildil taustaks Avalaid-i ehted, alumisel minu tööd.

karnaaks ja avalaid

Dislpay –alused millel ehteid esitlen. Tehtud papist, peale liimitud valge koopiapaber, ehted kinnitatud traadiga.

leht 1 leht2 leht3 leht4

Viimase aja tööd, enamasti meisterdasin need näituse tarvis, ennem valmis tehtud savihelmestest, neid mul ikka jagub ja tekib juurde ka umbes üks –kaks peotäit nädalas. Traadistan need ja jäävad ootele, kuniks tekib idee neist valmistada ehe.

(Need ehted valmisid muuseas 1 päevaga, õigemini 10 tunniga, kui pildistamiseni jõudsin, siis ise ka imestasin , et sellise suure hulga ehteid valmis sain. Jah, oma osa on sellel, et osad helmed olid eelnevalt traadistatud juba.)

Ettevaatust, hästi pikk pildiline postitus :)

N23 DK triibulised4

N1 kannikese N2 DK triibulised1 N3 DK triibulised2 N4 N5 kannikese2 N6 tiigrimuster1 N7 kannikese3 N8 roosimuster1 N9 roosimuste2 N10 roosimuste3 N11 käärulised N12 DK ümarad1 N13 lillemuster1 N14 N15lillemuster2 N16 käkeed1 N17 roosimuster4 N18 DK triibulised3 N19 tiigrimuster2 N20 kõrvakad N21 lehekestega N22 lehekestega2

7 comments:

  1. Palju õnne esimese näituse puhul! Katsun kindlasti vaatama minna

    ReplyDelete
  2. Tänud, uskumatult uhke tunne on, ei oleks osanud arvatagi. Ja üllatav, et sel viisil saab kokku võtta oma loomingu suunad - olevik, minevik ja tulevik.

    ReplyDelete
  3. Ma kirutasin suuuuuured õnnesoovid juba aga ikka ei ole :( toppelt ei kärise ;)
    Palju Õnne kullakesed sellise ägeda võimaluse puhul :) ja edu uuele käsitööblogile :D

    ReplyDelete
  4. oojaa, kujutan ette et uhke tunne. ja peadki olema uhke kui terve näitusetäie ilusaid ehteid oled teinud. ja see on sealjuures kaduvväike osa ilmselt sellest, mis sa üldse teinud oled.
    mulje igatahes väga ilus!
    õnnitlused !:)

    ReplyDelete
  5. Aitäh! Ma ei olegi kokku lugenud palju ehteid olen teinud, aga kui seal näitusel on üle 20 komplekti, lisaks kõrvarõngaid ja käekeesid, siis arvan et valmistööde hulk, mis olen teinud aastatega, võiks olla kuskil paarisaja ringis ehk või isegi peale.

    ReplyDelete
  6. Kuigi sai suusõnaliselt õnnitletud, panen siia ka kirja: Palju-palju õnne näituse puhul!!! Tublid olete! Ja näitusel olevad ehted on nii põnevad!

    ReplyDelete