Sunday, December 16, 2012

Ehted Pillele (juuli 2012)

 

Mõne inimesega tekib eriline side. Selline side on minul olemas Pillega, kellega koos olime õpingute ajal 
Von Krahli baaris ettekandjana  tööl.  Ei oskagi seletada, mis selle sideme lood, kas see, et oleme ühest tähtkujust, vist siiski mitte, see lihtsalt on õhus.  Aastaid läks mööda oma jagu, side katkes aga mõtlesin ikka Pille peale aeg-ajalt. Pille oli see tore inimene, kes organiseeris baaris sünnipäevalastele kingitusi. Tema valitud on mul üks imearmas läbipaistev kerakujuline küünlaalus, milles merekivikeste peale  teeküülna lebama panen ja  mida ma hoian nagu silmatera. Seal küünalt põletades on Pille mul alati meeles.

Leidsin üles Pille kontaktid Facebookist ja leppisime kokku lõunastamise restoranis Aed, mis teadupärast on üks osake Von Krahlist. Lobisesime maast-ilmast, hea soe tunne oli. Kohvi nautisime Von Krahlis, meenutasime  vanu aegu. 

Pillele meeldivad igavikulised märgid ja tema värv on  roheline, oma varjunditega,   spiraalne ehe kõrvarõngana tundus igati omal kohal olevat.  (Kõrvarõnga idee pärit autorilt nimega  De Cors)  Kruttisin traati natukene ja  meisterdasin  ehetele ka karbi juurde.

Loodetavasti ei kao meie side nii mitmeks aastaks kui see seni oli olnud.  Naeratus

Traadist kõrvarõngad Pillele

No comments:

Post a Comment